Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Sulje
palvelut
Palvelut
Tehokasta ja täsmällistä taloushallintoa

Ennen kuin aloitamme yhteistyön, kartoitamme aina asiakkaan tarpeet ja räätälöimme heille sopivan paketin. Joskus se tarkoittaa tavallista kirjanpitoa, mutta useat asiakkaamme valitsevat muitakin taloushallintoon liittyviä palveluita.

Teemme kirjapitoa edelleen myös paperisena, mutta yrityksenne kasvaessa suosittelemme sähköiseen taloushallintoon siirtymistä. Se helpottaa monien asioiden hoitamista, tehostaa toimintaa ja säästää rahaa, kun paperin käyttö ja päällekkäisten töiden tekeminen vähenevät.

Asiakkaanamme saatte nimetyn kirjanpitäjän ja vastuukonsultin. He takaavat sen, että kirjanpitonne, tilinpäätöksenne ja vero- ja muut viranomaisilmoituksenne tehdään oikein ja ajallaan.

PALKANLASKENTA
Täyden palvelun palkanlaskentaa

Hoidamme yrityksenne palkanlaskennan ja teemme tarvittavat ilmoitukset verottajalle tunnollisesti. Tarvittaessa maksamme myös työntekijöittenne palkat heidän pankkitileilleen.

Lisäksi lähetämme puolestanne Kelaan tarvittavat ilmoitukset, kuten korvaushakemukset, kun työntekijänne sairastuu tai jää vanhempainvapaalle. Viranomaisilmoitusten tekeminen ja korvaushakemusten jättäminen ovat meille rutiinia. Otamme myös selvää toimialanne työehtosopimuksista.

Kun luotatte palkanlaskennan hoidettavaksemme, tehostatte toimintaanne ja kevennätte työtaakkaanne.

VEROKONSULTOINTI
Veroasiantuntijat käytettävissänne

Vastaamme tavallisiin verotukseen ja verovähennyksiin liittyviin kysymyksiin osana normaalia palveluamme. Lisäpalveluna tarjoamme myös verosuunnittelua. Siinä olemme erikoistuneet pienten ja yrittäjävetoisten osakeyhtiöiden osinkoverotukseen.

Meiltä kannattaa kysyä apua esimerkiksi silloin, kun pohdit, paljonko yrityksestä kannattaa maksaa palkkaa itselle ja paljonko nostaa osinkoina. Veroasiantuntijamme auttavat sinua löytämään verotuksellisesti parhaan ja verolakien mukaisen vaihtoehdon myös monissa muissa tapauksissa.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO
Laaja kirjo eri ohjelmistoja

Pääohjelmistonamme on eFina (www.efina.fi), minkä lisäksi käytössämme on muita taloushallinnon ohjelmistoja, kuten Maestro, Procountor, Tikon, Netvisor ja Heeros. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse maksaa ohjelmistoista erillisiä lisenssimaksuja.

Nykyaikaisten ohjelmistojen avulla kirjanpito tehostuu, kun päällekkäiset työt vähenevät. Sen lisäksi sähköinen taloushallinto mahdollistaa lähes reaaliaikaisen tulosseurannan ja yrityksen johdolle räätälöidyt raportit.

Se jos mikä helpottaa päätöksentekoa.

lainausmerkki

Siirsimme koko taloushallintomme e-tilipalveluihin

Viisi vuotta sitten ulkoistimme taloushallintomme E-Tilipalveluille – aivan konkreettisesti – kun taloushallinnostamme vastannut henkilö siirtyi E-Tilipalveluiden palkkalistoille. Nyt saamme pienemmällä kustannuksella enemmän: tavallisen kirjanpidon lisäksi käytössämme ovat E-Tilipalveluiden vastuukonsultti ja muut asiantuntijat.

Olemme erittäin tyytyväisiä saamamme palveluun ja joustavuuteen.

Juha Majakulma, Micro Analog Systems Oy

Micro Analog Systems suunnittelee ja toimittaa mikropiirejä. Tuotteista lähes 100 % menee vientiin.