Haluan, että minuun otetaan yhteyttä.

Sulje
yritys
Luotettavaa ja asiantuntevaa taloushallintoa

E-Tilipalvelut on täyden palvelun tilitoimisto. Kirjanpidon ja muiden taloushallinnon palvelujen ohella tarjoamme veroneuvontaa, jossa olemme erikoistuneet yrittäjävetoisten osakeyhtiöiden verosuunnitteluun.

Tarvittaessa otamme vastuullemme yrityksenne koko taloushallinnon. Tällöin huolehdimme kirjanpidon lisäksi muun muassa palkanlaskennasta ja -maksusta, controllerin eli talouspäällikön työtehtävistä sekä myyntilaskutuksesta sekä ostolaskujen kierrättämisestä ja niiden maksamisesta. Työssämme olemme tarkkoja ja tehokkaita, ettekä joudu maksamaan turhasta.

Käytämme kaikkia merkittäviä sähköisen taloushallinnon ohjelmistoja: Maestro, Tikon, Procountor, Heeros ja Netvisor. Teemme kuitenkin edelleen myös paperista kirjanpitoa. Yrityksessämme työskentelee lähes 40 taloushallinnon ammattilaista. Etevä henkilökuntamme etsii vastaukset kiperiinkin kysymyksiin, ja tarvittaessa ohjaamme teidät jonkin yhteistyöyritykseksemme pakeille.

Asiakkaanamme voitte luottaa siihen, että kirjanpitosi tehdään ajallaan ja kaikkien säädösten mukaisesti – luvassa ei siis ole ikäviä yllätyksiä.

E-Tilipalvelut on perustettu vuonna 1992. Yritys kasvoi vuoden 2014 alusta, kun Accountdata HS ja Merokas yhdistyivät E-Tilipalvelut Merac Oy:ksi ja liittyivät osaksi E-Tilipalvelut-konsernia. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa, Espoon Nihtisillassa ja Riihimäellä. Maaliskuussa 2016 E-Tilipalvelut siirtyi osaksi Administer konsernia ja on Administer Oy:n 100% tytäryhtiö.

lainausmerkki

E-Tilipalvelut ymmärtää yrittäjän maailmaa

Olemme olleet E-Tilipalveluiden asiakkaana vuodesta 2003. Löysimme yrityksen suosituksen kautta. Parasta E-Tilipalveluissa on rento ja asiantunteva yhteistyö. Voin rehellisesti sanoa, että E-Tilipalvelut ymmärtää yrittäjän maailmaa.

Taavi Thiel, TT-Ventures Oy